CK Dining fokuserer på smagssammensætninger, gode råvarer og at skabe en unik oplevelse, som du og dine gæster vil huske.

CK Dining fokuserer på smagssammensætninger, gode råvarer og at skabe en unik oplevelse, som du og dine gæster vil huske.

Passioneret omkring håndværket og det gode værtskab

Mit navn er Rasmus CK. Jeg har over 10 års erfaring med kokkefaget, og blev i 2017 uddannet kok. Efter jeg blev færdiguddannet, arbejdede jeg som souschef og køkkenchef på forskellige restauranter. Da jeg senere prøvede at køre en private dining var jeg ikke i tvivl. Det var dét jeg skulle – og efter lidt tid kom CK Dining til verdenen.

 

Udover håndværket ved selve madlavningen, er en stor del af min arbejdsglæde og passion også kontakt med gæsten. Jeg nyder selv at kunne præsentere de retter, jeg har brugt så meget tid og kærlighed på. Med CK Dining har jeg muligheden for at skabe den komplette, nærværende og eksklusive madoplevelse.

Passioneret omkring håndværket og det gode værtskab

Jeg har over 10 års erfaring med kokkefaget, og blev i 2017 uddannet kok. Efter jeg blev færdiguddannet, arbejdede jeg som souschef og køkkenchef på forskellige restauranter. Da jeg senere prøvede at køre en private dining var jeg ikke i tvivl. Det var dét jeg skulle – og efter lidt tid kom CK Dining til verdenen.

 

Udover håndværket ved selve madlavningen, er en stor del af min arbejdsglæde og passion også kontakt med gæsten. Jeg nyder selv at kunne præsentere de retter, jeg har brugt så meget tid og kærlighed på. Med CK Dining har jeg muligheden for at skabe den komplette, nærværende og eksklusive madoplevelse.

Min rejse som kok

Vejen til hvor jeg er i dag

Det hele startede da jeg som 15-årig arbejdede som opvasker på Bord 1 i Aalborg. Her fandt jeg hurtigt ud af at kokkefaget kaldte på mig, hvorfor jeg kort efter startede jeg på kokkeuddannelsen. I den forbindelse blev jeg elev hos Bistro V, og fortsatte her som Souschef da jeg var færdiguddannet. Jeg blev senere tilbudt en stilling hos Hotel Amerika i Hobro. Stillingen gav mulighed for at fokusere mere på den finere gastronomi i deres Restaurant Uafhængig. Igennem min tid hos Hotel Amerika udviklede jeg mig meget, vi deltog i flere konkurrencer, og jeg sluttede med at være køkkenchef. Da jeg følte det var tid til at udvikle mig endnu mere, tog jeg en stilling som assisterende køkkenchef på restaurant Fusion i Aalborg. Her kunne jeg arbejde mere med de asiatiske smage – som jeg selv er helt vild med. Samt fokusere mere på de finere anretninger, da der serveres flere serveringer til færre gæster.

 

Mad med velsmag og visuelt udtryk i fokus

Min madlavning bærer præg af kærlighed til det asiatiske køkken. Dog er det også med en god portion af det franske og det danske.

Det allervigtigste for mig er den gode råvare. Jeg er ikke i tvivl om at det gør en forskel for retten. Derfor sammensætter jeg altid mine menuer efter hvilke råvarer sæsonen byder på. Jeg går aldrig på kompromis med kvalitet, så ændre jeg hellere lidt i retten, så det bliver den absolut bedste version.

Udover smagssammensætninger elsker jeg desuden at være kreativ og skabe smukke retter. Jeg bruger meget tid på at teste og udvikle, og kan bruge flere timer på at kigge på service. Jeg tror på at det er hele oplevelsen omkring maden, som skaber den helt unikke og mindeværdige madoplevelse.

Konkurrencer og priser

6 Gafler i Nordjyske som de første i Himmerland, mens jeg var køkkenchef.

 

2. pladsen i Årets ret med gris i 2019 med restaurant Uafhængig

Årets ret med gris er en konkurrence hvor man indstiller en ret, hvorefter et panel udvælger 12 der går videre. Der er både Michelin og andre toprestauranter som deltager.

 

2. pladsen i Årets grøn ret 2019 til Nordjysk Madfestival

En konkurrence hvor 10 af Nordjyllands bedste restauranter deltager

2. pladsen i Bedst i Nordjylland i 2019 med restaurant Uafhængig

En konkurrence mellem de 12 bedste restauranter i Nordjylland. Man dyster mod hinanden to og to, indtil der kun er én vinder tilbage.

Vi vandt for bedste snacks og hovedret igennem hele turneringen.

 

Vundet Gourmet Breakfast Trophy i Paris med Hotel Amerika

Efter at have vundet ”bedste morgenmad” i Small Danish Hotels fik vi muligheden for at deltage i konkurrencen i Paris. Her tog mig og min kollega afsted, hvor vi fandt bedste internationale morgenmad.

Vil du vide mere?

Lyder denne unikke gastronomiske oplevelse som noget for dig? Vil du gerne kunne nyde værtskabet og nærværet sammen med dine gæster, mens jeg fremtryller en fantastisk middag med fokus på velsmag og visuelt udtryk?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogen spørgsmål. Jeg er også altid åben for at tage en snak om, hvordan dine ønsker og forventninger passer til, hvad jeg kan tilbyde.

Det siger vores kunder