Hvordan foregår en private dining i praksis?

En private dining er kort sagt restaurantoplevelsen hjemme hos jer.

Jeg kommer ud som kok, og bruger jeres køkken til at levere oplevelsen. Alt I skal er at nyde aftenen sammen med jeres gæster.

Jeg forbereder det meste hjemmefra, og medbringer alt hvad jeg skal bruge til at færdiggøre og servere maden. Jeg kommer cirka en time før servering. I denne tid sætter jeg op, tilbereder snacks og klargøre til de øvrige retter. Herefter tilbereder, anretter, serverer, præsentere og rydder jeg op løbende, indtil vi er igennem alle serveringerne. Jeg tager desuden opvasken inden jeg kører.

 

Er der et minimum antal kuverter?

For private dining arrangementet er det minimum 6 kuverter.

Ønsker man at booke til færre end dette, vil prisen være hvad der svarer til de 6 kuverter i alt.

For bryllup og andre større arrangementer er det minimum 30 kuverter.

 

Er der et tillæg for transport?

Transport er inkluderet i Aalborg kommune. Herefter koster det 6 kr. pr. kilometer.

Udenfor Jylland vil der komme en merpris på overnatning.

 

Skal det være hjemme hos mig?

Om det er hjemme hos dig, et lejet sommerhus eller i din virksomhed er for mig underordnet. Så længe der er køkken, som har ovn, kogeplader samt køl og frys. Desuden skal der være plads til anretning, om det er i køkkenbord eller et opstillet bord er underordnet.

 

Hvad med drikkevarer?

Det er muligt at tilkøbe en vinmenu hos mig, som er afstemt til maden.

Prestiges vinmenu: 800 kr. pr. kuvert

Eksklusive vinmenu: 1200 kr. pr. kuvert

Desuden har jeg kontakt til dygtige sommelier, som man kan booke ved siden af, hvis man ønsker endnu større fokus på vindelen.

Prisen for dette aftales med vedkommende, kontakt kan eventuelt foregå gennem mig.

Du er også velkommen til selv at stå for vin og skænkning, hvis du ønsker det.

 

Hvad skal jeg selv stå for?

Du skal stå for borddækning med bestik og glas. Og så skal du sørge for at invitere gæsterne…

 

Er menuen fast eller kan den tilpasses?

Menuerne er et udgangspunkt som jeg har lavet ud fra sæsonens bedste råvare og smagssammensætninger som jeg har testet og er vild med.

Men tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har ønsker, så tager vi en snak om dette.

 

Tager i højde for allergier eller særlige behov?

Der bliver altid taget højde for allergier. Hvis du for eksempel ikke tåler fisk, får du en anden servering end de øvrige gæster, hvis der er fisk på menuen.

 

Hvor længe varer en private dining?

Som regel vare en private dining omkring 4 timer.

Jeg ankommer cirka en time inden I ønsker at gå til bord.

Vil du vide mere?

Lyder denne unikke gastronomiske oplevelse som noget for dig? Vil du gerne kunne nyde værtskabet og nærværet sammen med dine gæster, mens jeg fremtryller en fantastisk middag med fokus på velsmag og visuelt udtryk?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogen spørgsmål. Jeg er også altid åben for at tage en snak om, hvordan dine ønsker og forventninger passer til, hvad jeg kan tilbyde.